تاریخچه و ارزش غذایی سمنو
سمنو غذای سنتی و خاص سرزمین های فلات ایران دارای طبیعتی گرم است که به اکسیر سلامتی معروف است . این غذای معجره گر از سه هزار سال پیش در بسیاری از نقاط فلات ایران پخت می شده و سرزمین های مجاور شیوه پخت آن را از ایرانیان آموختند .
پس از اسلام ایرانیان به این خوراکی سنتی جلوه ی مذهبی داده و آن را غذای خاص حضرت فاطمه زهرا (س) نامیده اند . سمنو از عصاره جوانه ی گندم و آرد سفید تهیه شده و در طول هزاران سال هیچ گونه تغییری در تهیه و پخت آن صورت نگرفته است .
سمنو دارای ارزش غذایی بی نظیری است که به اکسیر سلامتی و معجزه غذایی شهرت یافته است .
سرشار از ویتامین E بوده و تقویت پوست ، مو ، تقویت اعصاب ، تقویت حافظه ، کمک به درمان انواع سرطان ها ، تقویت قوای جنسی ، کمک به نارسایی های قلبی از جمله خواص درمانی سمنو می باشد .
سمنو اولین سین سفره هفت سین ایرانیان و پارس زبانان جهان است که نماد ثروت و فراوانی و برکت می باشد .
سمنوی درق به شماره ثبت 1116 در تاریخ 15/11/94 در فهرست آثار ملی کشور ثبت گردیده است .